HYPNOSE
Probeer je al tijden te stoppen met roken en lukt het steeds maar niet? Zien je nagels er niet uit vanwege het feit dat je het nagelbijten maar niet kunt laten? Ik kan je hierbij helpen. Maar ook voor hulp om over je vliegangst, je angst voor spinnen of wat voor een angst dan ook heen te komen kun je bij mij terecht.
Hypnose kan ook een goede ondersteuning zijn als je overtollige kilo’s kwijt wilt. Het kan zelfs uitkomst bieden bij het laten groeien van je zelfvertrouwen, het verminderen van (chronische) pijnklachten, en zelfs migraine klachten kunnen verdwijnen.
Er is dus heel veel mogelijk. Wil je weten wat hypnose voor jou kan doen bel of mail dan voor een oriënterende afspraak, waarin we samen bekijken hoe ik je met hypnose kan ondersteunen.
Mijn praktijkruimte is een prettige en rustige ruimte, waar ik de tijd neem om naar je te luisteren om zo goed tot de kern en oorzaak van je hulpvraag/probleem te komen, zodat we de beste manier vinden om je te ondersteunen.
Vaak is er al direct resultaat, maar het kan zijn dat er nog vervolg sessies nodig zijn. Dit verschilt per persoon en per hulpvraag. Ik heb na de sessie dan ook graag nog even contact met je om te horen hoe het met je gaat en of je baat bij de sessie hebt gehad of dat we er nog aan moeten werken. 

Vaak merk je tijdens/na het eerste consult al direct resultaat! Wat is Hypnose?


Heel vaak krijg ik te horen "hypnose dat is toch eng en gevaarlijk?

Wat als ik er niet meer uit kom?

Dan kun jij allerlei dingen met mij doen die ik niet wil! Ik verlies de controle" en ga zo maar verder.


Niets van dit alles is waar!
Het woord hypnose is afgeleid van het Griekse woord ‘hypnos‘, dat ‘slaap’ betekent. Hypnose is echter geen slaap, maar een trance, een vorm van bewustzijn, waarbij je volledig geconcentreerd en in diepe ontspanning bent. Hypnose is een volkomen natuurlijk verschijnsel. Je hoeft er niets magisch of paranormaals achter te zoeken. Onder hypnose gaan betekent simpelweg dat je in een toestand van rust en ontspanning komt, waardoor je directe toegang krijgt tot het onderbewustzijn. Wanneer je in hypnose bent ervaar je dezelfde vorm van ontspanning als die je ervaart tijdens het lezen van een boek, het kijken van een leuke film of het gevoel dat je hebt vlak voordat je in een diepe slaap valt. Wanneer je onder hypnose bent, ben je eigenlijk helemaal ontspannenen dus niet volledig ‘weg'. De hypnotiseur kan je dus niet iets laten doen wat je anders ook niet zou doen. Jouw eigen normen en waarden zijn en blijven altijd aanwezig. Wanneer de hypnotiseur toch probeert om je iets te laten doen dat tegen je moraal ingaat, ‘ontwaak’ je automatisch uit je hypnose. Tijdens een sessie blijf jij de regie houden!
Er zijn twee mogelijkheden om weer uit hypnose te komen: ofwel de hypnotiseur haalt je terug naar het volledige bewustzijn of je komt er vanzelf weer uit binnen een paar minuten.


Waarom hypnose werkt


Door de toestand van verhoogde concentratie en diepe rust krijg je gemakkelijk toegang tot je onderbewustzijn. En juist daar ligt vaak de sleutel om bepaalde problemen op te lossen. Met hypnose kom je los van je vaste patronen, die je weliswaar zekerheid bieden, maar ook kunnen blokkeren. Het ombuigen van negatieve gevoelens en gedragingen gaat makkelijker wanneer je in hypnotische trance bent. De oplossing zit namelijk in jezelf, hypnose is slechts het middel om erbij te komen.Ben je nieuwsgierig geworden naar wat hypnose voor jou kan betekenen neem dan contact met op via telefoonnummer +31 (0)6 456 224 80 of via e-mail laura.voss@lauracoaching.nl