2Wat leuk dat je mijn website bezoekt! Graag stel ik me voor.


Ik ben Laura Voss en woon samen met mijn man en drie kinderen in Ven-Zelderheide, waar ik een praktijk aan huis heb voor coaching hypnotherapie en diverse energetische bodyprocessen.


In mijn vrije tijd wandel en lees ik graag en doe ik aan circuit training. Daarnaast ben ik controller in het bedrijfsleven. Compleet ander werk waar niet mensen, maar cijfers en geld centraal staan. Juist de combinatie van mijn eigen praktijk en het werk als controller is voor mij een fijne balans tussen enerzijds het persoonlijke en anderzijds het analytische.


Waar mijn interesse vandaan komt.


Toen ik een jaar of 15 was ben ik naar een hypnoseshow van Rasta Rostelli geweest. Ik werd uitgenodigd om deel te nemen, maar het lukte niet om onder hypnose te komen. Ik heb me lang afgevraagd waarom het bij anderen wel lukte en bij mij toen niet. Hypnose is mij sinds die tijd blijven fascineren. Daarom heb ik een paar jaar geleden contact gezocht met iemand die hypnosecoach is. Door haar enthousiasme ben ik aan de opleiding begonnen. Ik heb het tijdens de opleiding en in mijn praktijk nu zelf kunnen zien en ervaren; wat kun je mooie resultaten bereiken door middel van hypnose!


Naast hypnose coach ben ik ook NEI-coach werk ik met de energetische stoelen, Bron-code en Urim-code en ben ik gecertificeerd voor het toepassen van IEMT,  Access Bars en een aantal Bodyprocessen van Access Consciousness.

 

Bij alle technieken die ik toepas staat het zelfhelend vermogen van het lichaam centraal. Ik ondersteun je met de technieken, maar je doet het uiteindelijk zelf. Vandaar ook mijn motto: Yes You Can!


Wat kan ik voor jou betekenen?


Wanneer je contact met me opneemt maken we een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we je hulpvraag en kijken we samen waar de knelpunten/problemen zitten. Op basis van dit gesprek bepaal ik met welke techniek (hypnose, ENERGESTISCHE STOELEN,  NEI IEMT, Access Bars of Bodyprocessen) of een combinatie van de technieken, ik je het beste kan helpen/ondersteunen.
Het doel is om ervoor te zorgen dat jij je weer prettig, gezond en energiek voelt. Daar gaan we samen aan werken!

Mocht je meer informatie willen of een afspraak willen maken. Je bent van harte welkom! Bel naar +31 (0)6 456 224 80 of stuur een e-mail naar laura.voss@lauracoaching.nl