IEMTBij Integral Eye Movement Therapy (IEMT) gaat het om emoties. Emoties ervaar je elke dag, echter niet alle emoties zijn prettig en ze kunnen je ook belemmeren in je dagelijks leven. Een drukke en/of veeleisende baan, soms ook nog in combinatie met een gezin kan de nodige stress opleveren en soms zelfs leiden tot een burn-out. Maar ook het verlies van een familielid, vriend of vriendin heeft vaak een grote impact op je leven. Deze ingewikkelde en soms ook pijnlijke gevoelens kunnen een negatief effect hebben op je dagelijks functioneren.

Ook bij PTSS, angsten en depressie kan IEMT uitkomst bieden. Een traumatische ervaring kan grote gevolgen hebben op je leven; een werkincident of bedrijfsongeval, een auto-ongeluk, een inbraak of ingrijpende gezondheidsproblemen kunnen veel negatieve invloed hebben.
Angst om bijvoorbeeld de straat op te gaan, of je niet prettig voelen in grote groepen mensen of misschien heb je, zoals vele andere last van faalangst en/of examenvrees.


Hoe fijn zou het zijn om hier niet meer door belemmerd door te worden? Omdat veel mensen het moeilijk vinden om over deze problemen te praten wordt het probleem vaak weggestopt, wat er uiteindelijk toe leidt dat het probleem alleen maar groter wordt. IEMT kan uitkomst bieden!

Het fijne van het inzetten van IEMT is dat er niet gepraat hoeft te worden over het probleem en/of dat de gebeurtenis niet herbeleeft hoeft te worden. Met IEMT

kan ik er voor zorgen dat de negatieve lading van het gevoel of gebeurtenis verminderd of helemaal wegvalt. Hierdoor wordt het ook gemakkelijker om erover te praten ook al blijven de gebeurtenissen natuurlijk onveranderd.


IEMT is in veel situaties toe te passen. Mijn insteek is je te helpen, zodat je beter om kunt gaan met de emoties en gebeurtenissen in je dagelijks leven en deze gevoelens je niet langer beperken in je doen en laten. Ik een oriënterend gesprek kijken we waar het probleem zit. Je kunt van mij een eerlijk advies verwachten over de mogelijkheden van IEMT in jouw geval. Samen gaan we werken aan een oplossing.


Ben je nieuwsgierig geworden naar wat IEMT voor jou kan betekenen neem dan contact met op via telefoonnummer +31 (0)6 456 224 80 of via e-mail laura.voss@lauracoaching.nl